Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.6
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.3
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.3
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.5
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Ewa G.
Dodano: 2015-10-11
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-15
 
 
   

Byliśmy u P.Heleny dwa razy i na pewno jeszcze wrócimy. Super warunki, lokalizacja. Wlascicielka wraz z obsluga bardzo dbaja o Osrodek i gości. Pozdrawiamy.


 
 

Ewa
Dodano: 2014-09-21
Pobyt od: 2014-09-16 do 2014-09-21
 
 
    

Blisko do plaży, domek super wyposażony, obsługa przesympatyczna.


 
 

H,P,Nideccy
Dodano: 2013-07-10
Pobyt od: 2013-06-09 do 2013-06-23
 
 
   

Byliśmy w ośrodku w czerwcu 2013r,Pogoda dopisała a ośrodek bardzo mile nas zaskoczył.Domki bardzo wygodne,wyposażenie wystarczające,żadnych problemów.Teren ośrodka ładnie zagospodarowany,ukwiecony i czysty.Pani Helenie,,właścicielce,bardzo dziękujemy za miły pobyt!Do zobaczenia w przyszłym roku! H.P.Nideccy z Zielonej Góry


 
 

Tomasz Kraków
Dodano: 2013-04-06
Pobyt od: 2012-06-17 do 2012-06-30
 
 
 

Miejscówka I klasa,blisko plaży,ceny konkurencyjne,spokój i cisza.Z szefową wszystko można załatwić.Jedyny minus to to że nie ma wolnych domków już w styczniu,trzeba Expresowo rezerwować.Polecam


 
 

Kacha
Dodano: 2012-12-20
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-09-03
 
 
  

Bardzo miła atmosfera ... byliśmy z naszym 2 letnim synkiem ostatni tydzień sierpnia. Domki fajne (nasz nr 3), wygodnie umeblowane dwa pokje - jeden to sypialnia, drugi to pokój gościnny z aneksem kuchennym, łazienka z kabiną prysznicową (niedawno odnawiana). W pokoju gościnnym łóżko/wersalka rozkaładana, kanapa, stolik i krzesła, komoda i TV. Na werandzie mini sofa i stolik oraz bardzo praktyczne "kurtyny" dające osłonę przed słońcem, deszczem i troszkę poczucia intymności. Domki owszem całkiem blisko siebie ale jakoś nie odczuwałam zbyt dużego dyskomfortu. Na terenie jest też pralnia z której można skorzystać, oraz plac zabaw dla dzieci. Natomiast do plaży było na tyle blisko że właściwie to w stroju kompielowym można było od razu wyść z domku (domki są w pierwszej lini zabudowy którą tylko kilkadziesiat metrów dzieli od morza). Plaża strzeżona, wypożyczalnia sprzętu plażowego, knajpka na plaży. Bardzo blisko do sklepów, restauracji i innych atrakcji (w sezonie otwarte także "mini" kino). Szczerze polecam, bardzo uprzejma właścicielka, na obiekcie 24h/dobę jest Pan który na bierząco i bezzwłocznie usuwa wszelkie usterki i udziela niezbędnych informacji. Myślę że w tym roku także odwiedzimy to miejsce ... jak uda sie zarezerwować domek ;-)


 
 

Beata
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-31
 

Jestem właśnie w ośrodku Proxial. Fantastyczna lokalizacja 50 m od morza, sklep pod nosem, wszędzie blisko, domki ok. Osobiście polecam


 
kasia2000
Dodano: 2012-03-05
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-31
 

witam.wybieram sie tam w sierpniu z małym dzieckiem. proszę o opinię. znalazłam kilka.Jedne na + inne zdecydowanie na -.czy faktycznie te domki są aż tak blisko siebie? na stronce wygląda to całkiem fajnie. dziękuję i pozdrawiam


 
Krystyna
Dodano: 2011-08-27
Pobyt od: 2011-08-16 do 2011-08-26
 

Polecam gorąco ośrodek Proxial. Domek zarezerwowaliśmy w lutym w zeszłym roku i po wpłaceniu zaliczki otrzymaliśmy potwierdzenie. Z powodu choroby musieliśmy w ostatniej chwili odwołać rezerwację. Nie było żadnego problemu a wpłacone pieniądze zostały zaliczone na poczet tegorocznej rezerwacji. Domki są świetnie wyposażone a ewentualne braki były na bieżąco uzupełniane. Do plaży bardzo blisko. Pani Helena bardzo sympatyczna. Szczególne podziękowania dla Pani, która czuwała nad porządkiem w ośrodku.


 
To ja
Dodano: 2011-07-31
Pobyt od: 2011-07-24 do 2011-07-31
 

Właśnie wróciłam z wypoczynku na ośrodku Proxial. Parę kroków do morza i właściwie wszędzie blisko, choć na spokojnym uboczu. Osłony nieprzemakalne na tarasach domków to istna rewelacja! Polecam. Nawet w najbardziej deszczowy dzień można posiedziec na świeżym powietrzu. Usterki po zwróceniu uwagi zostały natychmiast zlikwidowane. Podobało mi się i moim znajomym również.


 
Wiśniewska Magda
Dodano: 2009-08-04
 

Polecamy gorąco ośrodek Proxial, jeździmy tam co roku- oczywiście zawsze jest ciężko z rezerwacją jeżeli się w porę nie obudzimy- w styczniu. Domki super wyposażone, Pani Helenka bardzo sympatyczna i gościnna umie wprowadzić taką bardzo spokojną i kamerlną atmosferę.


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie